Dakopbouw Ridderkerk

Wilt u meer ruimte, of een geheel extra ruimte in uw woning creëren ? Dan kunt u denken aan een dakopbouw Ridderkerk . Arno Bakker Bouw is zeer ervaren in allerlei soorten (ver)bouw projecten. Kortom, als u geïnteresseerd bent in een dakopbouw Ridderkerk , bent u bij ons aan het juiste adres!

Soorten dakopbouw

Als u een dakopbouw Ridderkerk wilt laten bouwen, heeft u verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Allereerst kunt u een standaard dakkapel laten plaatsen. Hiermee creëert u extra ruimte aan een kant van de woning. Daarnaast kunt u ook de nok verlengen of verhogen. Bij het verlengen van de nok, wordt er meer woonruimte gemaakt aan een kant van het huis. Als de verlenging van de nok of de dakkapel aan de achterkant van het huis wordt geplaatst, is er geen vergunning nodig. Er moet enkel melding van gemaakt worden. Aan de voorzijde van het huis is echter wel een vergunning nodig.

Als u een hogere woonruimte wenst, kunt u denken aan het verhogen van de nok. In het midden van het dak wordt dan een ophoging gecreëerd. Zo heeft u ineens meer mogelijkheden voor het inrichten van deze ruimte. Tot slot de laatste mogelijkheid van dakopbouw Ridderkerk . Dit is een optie waarbij er een geheel nieuwe verdieping wordt gemaakt. Dit is enkel mogelijk als u een woning heeft met een plat dak. Wij plaatsen dan een nieuw dak boven het oude platte dak. Daardoor kunt u de nieuwe etage geheel als woonruimte inrichten. U kunt dan uiteraard zelf voorkeur aangeven voor de vorm van het dak.

Interesse in dakopbouw Ridderkerk ?

Heeft u interesse in het laten plaatsen van een dakopbouw Ridderkerk ? Of heeft u vragen over ons bedrijf ? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 078 6124236 of 06 29154859. Ook kunt u een mail sturen naar info@klusbedrijf-arnobakker.nl. Daarnaast heeft u ook nog de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen. Dan nemen wij binnenkort contact op met u.