Garantie

Standaard een jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden

Als u een klusbedrijf inschakelt voor het uitvoeren van werkzaamheden in of rondom uw woning, wilt u natuurlijk dat alles goed zit. Bij Arno Bakker Bouw bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Natuurlijk zijn wij voor bedrijfsaansprakelijkheid verzekerd. Daarnaast hebben wij de wettelijke verplichte bedrijfsverzekeringen afgesloten en beschikken wij over alle nodige certificaten. Arno Bakker Bouw rekent geen voorrijkosten. Deze worden dus niet achteraf apart op de factuur vermeldt.

Al onze werkzaamheden worden onder garantie uitgevoerd. Wij zijn een veelzijdige vakbedrijf en voeren zowel klussen uit die vallen onder werkzaamheden van een traditionele klusjesman als werkzaamheden van een professionele aannemer.

Drie soorten garantie:

  • Arno Bakker Bouw geeft na oplevering standaard 12 maanden garantie met als maatstaf het opleveringsrapport.
  • De wettelijke garantie: zaken die bij oplevering niet zichtbaar waren, vallen afhankelijk van het gebruikte materiaal onder de wettelijke garantieregeling. In de meeste gevallen is dit een termijn van 5 jaar.
  • Bij eventuele geschillen kan de zogenaamde geschillencommissie door de opdrachtgever worden ingeschakeld. Deze onafhankelijke instantie laat door een expert een rapport opmaken over de kwaliteit van de werkzaamheden. De commissie zal vervolgens de juridische consequenties in overweging nemen. Dat resulteert in een bindende uitspraak die altijd door Arno Bakker Bouw gerespecteerd zal worden. Staat de opdrachtgever in zijn recht, dan is herstel/schadevergoeding door de commissie gegarandeerd.