Over ons

Even voorstellen…

Ik ben Arno Bakker, geboren en getogen in Hendrik Ido Ambacht. Al ruim 25 jaar hou ik me bezig met werkzaamheden op het gebied van bouw en installatie. Hierdoor ben ik inmiddels een echte allround vakman met veel professionele ervaring op elk vakgebied, zoals timmeren, installatiewerkzaamheden en elektra. Met deze kennis ben ik samen met mijn bedrijf in staat om elke woonwens voor u te realiseren.

Als u kiest voor Arno Bakker Bouw, wordt u van het begin tot het eind door ons begeleid. Moet het dak van uw huis bijvoorbeeld vervangen worden? Dan maak ik zelf de tekeningen voor de dakconstructie, stel de balklagen en timmer het af. Wij gaan niet weg voor alles netjes is en u volledig tevreden bent met het eindresultaat. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor een minder ingrijpende verbouwing of voor een kleine klus.

van alle markten thuis

Arno Bakker Bouw is een zeer veelzijdig bedrijf. Of het nu gaat om een nieuwe keuken of badkamer, een serre, het leggen van een nieuwe vloer of het repareren van een dak… wij zijn u graag van dienst. Wij zijn ook in te schakelen voor advies over een verbouwing. Ook gaan wij vaak mee naar de showroom voor het uitzoeken en inkopen van alle gewenste materialen.