Werkwijze

Arno Bakker Bouw. Een vakkundig en vooral betrouwbaar bedrijf. Vertrouwen in verbouwen’, met deze lijfspreuk willen wij aangeven dat u uw opdracht met een gerust hart aan Arno Bakker Bouw kunt toevertrouwen.

Dankzij onze jarenlange ervaring beheersen wij alle facetten van klus- en aannemerswerkzaamheden. Daarnaast zijn wij erg klantgericht, niets is te gek voor ons. Naast standaard werkzaamheden leveren wij natuurlijk ook maatwerk. Als u een bepaalde klus voor ons heeft, zullen wij er alles aan doen om deze klus volledig naar uw wens af te ronden.

Een ander deel van onze klantgerichtheid, is dat wij er voor willen zorgen dat u als klant zo veel mogelijk betrokken bent bij de werkzaamheden. Dit betekent dat wij u dus altijd op de hoogte houden over de klus. Ook zorgen wij dat de werkzaamheden u zo min mogelijk overlast bezorgen en dat deze worden uitgevoerd op een moment dat het u goed uitkomt. Zo kunt u uiteindelijk met een tevreden blik terugkijken op de werkzaamheden en natuurlijk op het eindresultaat.

logo-isoverAls gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorg ik: levering en plaatsing van energiebesparende systemen.

velu-MontagepartnerDoor VELUX erkend Montagepartner.