Verbouwingen

Als u op zoek bent naar een bedrijf voor het uitvoeren van uw verbouwing, bent u bij Arno Bakker Bouw aan het juiste adres. Met ruim 25 jaar werkervaring zijn wij in staat elke woonwens voor u te realiseren. Van grote verbouwplannen tot kleine verbouwingen en werkzaamheden: Arno Bakker Bouw is u graag van dienst!

Aanbouw

U kunt Arno Bakker Bouw ook inschakelen voor een aanbouw. Een aanbouw is een goede optie als u uw woonruimte wilt uitbreiden. Wij komen bij u langs om u met onze ervaring en kennis te laten zien wat de mogelijkheden voor u zijn. Als een aanbouw goed en slim wordt aangepakt en uitgevoerd, kan dit u verrassend veel ruimte opleveren. Elke aanbouw kunnen wij van het begin tot het eind voor u realiseren. Wij voeren de aanbouw niet alleen uit, maar we staan ook voor u klaar met advies, de aanvraag voor eventuele bouwvergunningen en de gehele oplevering. Indien nodig kan ik met u meegaan naar de showroom voor het uitzoeken van materialen en deze vervolgens voor u inkopen.

Dakkapel

Onder aanbouw valt eigenlijk ook het aanleggen van een dakkapel. Ook hiermee vergroot u namelijk uw woonruimte. Naast het vergroten van deze effectieve woonruimte brengt een dakkapel natuurlijk ook meer zon en licht in uw woning, waardoor een ruimte automatisch al groter lijkt. Ook op dit gebied laat ik u graag zien wat er allemaal mogelijk is.

Voor een dakkapel op de zij- en voorgevel is vaak een vergunning nodig, een dakkapel aan de achterzijde van de woning kan meestal gebouwd worden zonder vergunning. Hoe dan ook, wij begeleiden u tijdens het hele proces, dus ook wat betreft het regelen van de vergunningen.